Want er valt nooit genoeg te lachen!

Online Comedy Cursus

Altijd al eens op het podium willen staan om mensen keihard te laten lachen? Zet nu je eerste stappen in de stand-up comedy wereld met deze online stand-up comedy cursus.

Comedians Ronald Smink en Bas Birker hebben samen tientallen jaren ervaring in de Nederlandse en Vlaamse comedyscene. Ze speelden in clubs, op festivals, solo in het theater en op elke plek ertussenin. Daarnaast geven ze allebei al jaren stand-up comedy workshops en cursussen. Nu bundelen ze de krachten om je in 15 hoofdstukken door de eerste stappen in je carrière te loodsen. Alle basics komen aan de orde, handig gerangschikt per onderwerp, duidelijk uitgelegd en voorzien van voorbeelden en handvaten om je een vliegende start te geven. Van nul ervaring naar je eerste bulderlach in een paar weken tijd. 

Je bekijkt de cursus in je eigen tijd en in je eigen tempo. Omdat alles is terug te kijken is het ook gelijk een naslagwerk en een meetlat om je comedy-set eens aan te toetsen. Maar bovenal is het houvast voor de beginnende comedian, met alle informatie die voor jou relevant is, of gaat zijn, zoals:

- Hoe kom ik aan inspiratie?

- Wat zijn manieren om te schrijven?

- Wat is de techniek achter een grap?

- Hoe kom ik aan optredens?

- Wat moet ik weten als mc?

Klik hier voor extra uitleg over de cursus en kijk gratis Hoofdstuk 2: Persoonlijkheid.

Dat, en nog veel meer in 15 hoofdstukken. Pak dus die kans. Ga de uitdaging aan en ga voor die bulder lach uit de zaal door de jouw zelf geschreven grap. De kosten van de cursus is  €159,-  Become a Comedian! 

Boek nu! Inloggen